Gør-det-selv-videoovervågning med den ultimative videoovervågningspakke

By | 12. oktober 2017

Der kan være mange grunde til, at man ønsker at investere i videoovervågning. Måske har man tidligere oplevet indbrud på sin private grund eller arbejdsplads, eller også føler man sig utryg, når man opholder sig på ejendommen. Uanset grunden er det godt at implementere videoovervågning. Der findes mange måder, hvorpå man kan implementere dette, og en af disse måder er gør-det-selv-videoovervågning via en videoovervågningspakke. På denne måde sparer man penge ved selv at sætte overvågningen op, og man sparer ligeledes penge ved at købe tingene i en samlet pakke. Dermed er denne metode både billig og effektiv, hvis du ønsker at beskytte din grund.

 

Komplet videoovervågning – 152DB16

En effektiv og god pakkeløsning er 152DB16, som er en komplet videoovervågning. Med denne pakke får du hele 16 AHD-kameraer, som du kan sætte op forskellige steder på grunden. Det store antal kameraer gør, at du kan foretage overvågning fra mange vinkler og steder, hvilket er perfekt til især store grunde eller områder. Kameraerne tåler både at være inde og ude, og derfor skal du ikke bekymre dig om kameraernes sikkerhed i regn. Ligeledes kan kameraerne anvendes både i dagslys og mørke, da kameraerne har et IR-nattesyn på 26 LED. Dette giver et nattesyn på 20-30 meter. Når kameraerne optager, vil kvaliteten deraf være i HD, og derfor får du en video i god kvalitet. Dette kan være en afgørende faktor, hvis et indbrud sker, da det er nemmere at identificere tyvene ud fra et billede i god kvalitet.

 

I denne pakke medfølger som sagt 16 kameraer og dertilhørende 16 kabler på 15 meter. Ydermere medfølger en harddiskoptager og fire strømforsyninger. På denne måde er du dækket helt ind, når det gælder videoovervågning. Du kan her købe denne videoovervågning samt andre former for videoovervågning. Der er et stort udvalg af kameraer, og priserne er lave og gode.