Videoovervågning giver en god sikkerhed

By | 5. oktober 2017

Jeg er nok ikke den eneste, der har grinet af alle de CCTV kameraer, der er overalt i England. Men det er nemt at se, hvor godt et redskab det er for myndighederne, når de skal lede efter forsvundne personer, finde en biltyv eller generelt opklare forbrydelser. Der fås ikke et bedre vidne, end et kamera, og netop deri ligger den store sikkerhed. Det ville jeg gerne have i mindre målestok hos mig selv.

Bedre end tyverialarmer

En alarm fortæller, at der er ubudne gæster. Jeg tænker, at er heldet med dig, så kan de blive fanget i tide, men måske er de væk, inden hjælpen når frem. Et kamera kan ikke lige dette, men det har den store fordel, at det altid kan fortælle, hvem der har kigget forbi. Videoovervågning er det vidne, der kan gøre hele forskellen, for en mere perfekt beskrivelse a den skyldige fås ikke.

Det var det, jeg ville have. Jeg ville kunne sove trygt om natten, og jeg ville kunne tage hjemmefra uden at bekymre mig. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det er et ret stort marked, og det her er noget, som flere og flere danskere bliver interesseret i. Prislejerne var lige så variable som udbyderne.

Jeg fandt et godt sted

Jeg tænke, at det måtte være kameraernes egenskaber og kunnen, der skulle være afgørende for mit valg, og jeg var så heldig at finde dkkamera, hvor høj kvalitet er noget, der fås til en lav pris. Her kunne jeg til en rigtig rimelig pris få kameraer, der kunne optage i en høj opløsning både dag og nat, og samtidig fandt jeg en kundeservice, der hjalp mig med at vælge de helt rigtige til lige mit hus. Det eneste er, at jeg selv skal sætte dem op, men det er så meget lettere, end jeg troede, og det er noget, selv dem der ikke er håndværkere, kan gøre uden problemer.