Fordele ved trådløs overvågning

By | 27. maj 2016

Med et WiFi trådløst IP Kamera i HD kvalitet kan du følge med i hvad der sker i dit hjem eller firma, uanset hvor du befinder dig. Et trådløst overvågningskamera er den perfekte løsning til overvågning af private hjem eller virksomheder. Det giver dig mulighed for at tjekke området, når som helst.

Med trådløst overvågning er dit hjem og firma sikret med markedets nyeste teknologi. Et trådløst overvågningskamera er et godt valg, da det er nemt og hurtigt at montere, installere og bruge. Ved at benytte denne løsning, undgår du desuden at trække kabler, og som ordet ’trådløs’ antyder, så slipper du for at skulle bøvle med at forbinde monitorer og harddiske. Du skal naturligvis sørge for at tilslutte kameraet en stikkontakt, da det stadig skal bruge strøm. 

Et trådløst IP-kamera kommunikerer med en trådløs router eller et access point. Et trådløst IP-kamera fungerer dermed på samme måde som en bærbar pc, der er tilkoblet netværket. En tommelfingerregel er, at der skal være en god signalstyrke på det sted, hvor IP-kameraet skal placeres, så IP-kameraet fungerer optimalt. Trådløse IP-kameraer kan benyttes både til indendørs og udendørs brug. 

 

Overvågningskameraet fungerer således, at det er indstillet til at sende en e-mail alarm til dig, ligeså snart det registrerer bevægelser.. Du kan også downloade en app, som passer til dit trådløse overvågningskamera, og på den måde kan du kigge med fra din smartphone, tablet eller computer. Mange systemer gør det også muligt at ændre kameraets indstilling via trådløs forbindelse, så du ikke selv skal sætte stigen frem og regulere manuelt hver gang.

Tryghed er en vigtig faktor, når du overvejer at installere trådløse overvågningskameraer i dit hjem eller i din virksomhed. Du bør altid benytte dig af en netværksbaseret løsning med IP kameraer. På den måde er du sikret et støjfrit og ikke mindst krypteret signal.