Hold din butik sikker mod indbrud

By | 3. maj 2017

Som butiksindehaver er der få ting, der er lige så frustrerende som indbrud. Ud over at det selvfølgelig er en ubehagelig oplevelse, medfører det også en masse besvær, som de fleste gerne vil undvære. Danmark er desværre meget indbrudsplaget, og det går både ud over privatboliger og erhvervsboliger. Heldigvis kan du selv gøre noget for at undgå det. Overvågning er den mest effektive måde at holde indbrudstyve væk, og du kan her få en kort guide til, hvordan du kommer i gang.

 

Hvad er dit behov?

Hvilken løsning, du skal vælge, afhænger i høj grad af dine specifikke behov. Har du en lille butik med en enkelt facade ud til gågaden, eller har du en større bygning med flere ind- og udgange har overvågning høj betydning. Du kan nemlig både vælge en gør-det-selv-løsning, og du kan vælge en omfattende abonnementsløsning fra en af overvågningsselskaberne. Som du nok har regnet ud, kan det godt betale sig med et abonnement, hvis du har en større bygning, men har du ikke så meget at sikre, kan du sikkert godt nøjes med en gør-det-selv-løsning.

 

Få hjælp til gør-det-selv-løsningen

Selv hvis du blot har brug for en lille gør-det-selv-løsning, kan det være svært at gennemskue, hvor meget udstyr du egentlig har brug for. Hos dkkamera tilbyder de forskellige pakkeløsninger samt vejledning, der gør det nemt for dig at vælge den helt rette løsning, der hverken er for lille eller for dyr.

 

Trådløst er nemt

I dag findes der teknologi, der muliggør trådløs overvågning til yderst overskuelige priser. Trådløs overvågning er smart, fordi det holder længere, og det er virkelig nemt at sætte op, så du ikke behøver at være handyman. Mange forbinder overvågning med noget besværligt, hvilket gør det uoverskueligt at komme i gang med, men med trådløs overvågning er det modsatte tilfældet, og det er oplagt at vælge.