Jeg fandt den rette videoovervågning hos DKKamera.dk

By | 1. juni 2016

Længe har jeg gået og overvejet at få lavet noget overvågning af mit hus. Det er jo fakta at huse med videoovervågning, er mindre udsatte for indbrud end huse uden. Alle kan jo tænke sig til, at hvis en tyv kan vælge mellem et hus med overvågning og et hus uden, så vælges sidstnævnte.

Men det kan være svært at vælge, hvilken type overvågning man skal købe. Man har jo en tydelig forstilling om, at det koster mange penge at få en effektiv videoovervågning. Heldigvis fik jeg kendskab til virksomheden DKKamera.dk. Her er de specialiseret i overvågning, og tilbyder systemer til både indendørs og udendørs overvågning til meget lave priser. Hos DKKamera.dk fandt jeg blandt andet et stort sortiment af billige gør-det-selv overvågningskameraer i meget høj kvalitet. Og i webshoppen er også en guide til, hvordan jeg let og hurtigt kunne finder frem til lige præcis det system, der passer til mit behov.

Og det er blevet virkelig let og faktisk også billigt at anskaffe sig videoovervågning. Jeg fandt hos DKKamera.dk en række WiFi kameraer, der er super lette at installere og meget fleksible. Faktisk skal du blot sætte strøm til kameraerne, og få dem til at have kontakt til dit lokale netværk. Jeg valgt to styk af 152FW kamera, der kan levere billeder i HD kvalitet, og kan benyttes både indendørs og udendørs. Prisen er blot kr. 695,- per styk, så mit budget kunne rumme det uden problemer.

Nu har jeg overalt i verden adgang til at se, hvad der sker i de to rum, hvor jeg opsat min kameraer. Dette giver stor tryghed for mig. Jeg kan tilgå kameraerne via en browser og dette både fra min Ipad, min Iphone og fra min computer. Naturligvis har jeg sat mine kameraer op, så de kan ses udefra, for alle ved jo at synlighed gør risikoen for indbrud markant mindre.