Overvågning på kontoret

By | 20. november 2016

Jeg har for nyligt handlet ved dkkamera.dk, og jeg var ovenud tilfreds med mit køb. Jeg har lige startet en lille virksomhed op med en ven, og da pengene er små i vores lille virksomhed har vi et kontor i et lidt belastet område. Vi er virkelig glade for vores kontorlokaler, det eneste problem er bare området det ligger i. Når vi har arbejdet over, og skal hjem ser vi tit nogle rødder stå og hænge i nærheden af vores kontor. Det skal siges, at vi er en lille IT virksomhed, så vi har for mange penges computerudstyr stående på vores kontor. Vi er selvfølgelig nervøse for at få indbrud, og derfor har vi gået og brudt vores hjerner med hvad vi kan gøre for at undgå det.

Svaret faldt på overvågning, og det er jo teknisk, så det er lige noget for sådan nogle IT folk som os. Vi ville bruger overvågningen til at afskrække eventuelle indbrudstyve, og meningen var egentlig at vi bare skulle have det billigste. Vi havde fundet et rigtig billigt sæt på dkkamera.dk, men så kom vi til at kigge på de smarte digitale kameraer. Der var jo så mange forskellige smarte funktioner, og så endte det med at vi fik bestilt det mest avancerede system.

Pakken kom hurtigt, og vi kunne selvfølgelig ikke vente med at få det installeret. Nu er vi begge to gode til alt elektronisk udstyr, men vi havde hele systemet oppe og køre på en halv time. Så skulle kameraerne bare skrues op, og nu er vi lidt tryggere ved at efterlade vores udstyr på kontoret. Vi er rigtig tilfredse med hele købsprocessen, pakken kom til tiden, og alt var bare perfekt.

Jeg vil ikke tøve med at anbefale dkkamera.dk til nogen hvis de vil have sikret deres hjem eller kontor.