Skræm indbrudstyve væk med overvågning

By | 23. november 2016

Jeg er en helt almindelig familiefar, har en sød kone, og tre dejlige børn. Hvert år tager vi på kør selv ferie sydpå, og i sommers var ingen undtagelse. Jeg sad en aften, to uger før vi skulle afsted, og så nyhederne. De snakkede om at der var en stigning i antal indbrud her i sommerperioden, fordi folk var afsted på ferie. Jeg snakkede dagen efter over hækken med min nabo Henrik, og fortalte ham om den foruroligende statistik. Vi blev enige om at vi måtte gøre noget ekstra for at undgå indbrud, vi skulle nemlig uheldigvis afsted de samme to uger i ferien.

Jeg læste flere artikler på nettet, og faldt over en der anbefalede videoovervågning. Jeg kiggede på nogle forskellige hjemmesider, men blev hængende på dkkamera.dk fordi det virkede rigtig let at finde det man skulle bruge. Jeg læste om de forskellige pakker, og hvilke funktioner kameraerne havde. De digitale kameraer lød ekstremt lette at installere, og den funktion med at man kan følge med på sin smartphone synes jeg rigtig godt om. Jeg sendte et link til Henrik, for at få hans mening om min idé. Henrik synes også det lød som en rigtig god idé, og vi bestilte to sæt med 6 digitale kameraer. Pakken kom heldigvis rigtig hurtigt, vi skulle jo snart på ferie, og den følgende lørdag gik Henrik og jeg i gang med installeringen.

Selve installationsprocessen gik virkelig let, først installerede vi mit system og bagefter Henriks. Vi brugte vores smartphones til at sætte systemet op gennem applikationen fra producenten, helt vildt smart. Jeg er ekstremt godt tilfreds med min ordre, og jeg havde aldrig forestillet mig at det kunne være så let at få installeret overvågning. Vi gav også lige hinanden vores passwords, så vi kunne tjekke begge huse når vi havde et ledigt øjeblik med telefonen i ferien.