Beskyt dit hjem og butik

By | 16. september 2016

Flere og flere private er begyndt at få tyverialarm i deres hjem. Men der er også flere, der er begyndt at få videoovervågning

Mange tror, at det er besværligt at have videoovervågning, men der findes forskellige slags videoovervågninger. Der er nogen, hvor det er gør-det-selv videoovervågning. Der findes også nogen videoovervågningssæt, hvor der fx er et sæt med et videokamera. Men der er også pakker, hvor der er 2, 4, 8 og 16 videokameraer med. I pakkerne er der DVR boks og kabler med. Du får alt det, som man nu skal bruge til at have videoovervågning. Nogen har kun brug for et enkelt videoovervågning, hvor andre måske har flere hoveddøre og terrassedøre, som de gerne vil have overvåget. Her er det fint med sådan en pakke, hvor alt det som du skal bruge er i pakken.

Det er langt fra kun private, der bruger videoovervågning. De store butikskæder har videoovervågning. Men flere og flere små butikker er også begyndt at få videoovervågning. At have videoovervågning kan være med til at hjælpe politiet, hvis der bliver begået røveri eller indbrud. Det kan være med til at vise, hvordan tyvene kom ind, eller hvordan de ser ud, så der kan blive sendt et signalment ud.

Nogen tyve kan også blive skræmt, når de ser, at der sidder et videokamera ude foran indgangen. Det kan få nogen tyve til at flygte, da de ikke vil opdages. Og samtidig kan det spredes blandt folk i den omgangskreds, at der er videoovervågning ved den butik.

At investere i videoovervågning til ens butik, det kan være med til at sikre ens butik imod indbrud. Specielt hvis man før har haft flere indbrud eller røverier, så kan det være en rigtig god ide med et synligt videokamera ude foran butikken, da det igen kan skræmme tyvene væk. Det kan ende med spare en for indbrud og røverier ved at investere i videoovervågning.