Overvågningskamera fra dkkamera.dk

By | 17. oktober 2016

Hvis du ofte oplever ubudne gæster i din gård, have, på din private vej eller andre steder på din ejendom, kan det være en god idé at sikre området ved hjælp af videoovervågning. Det kan være, du ikke ønsker at indhegne eller på anden måde afgrænse dit private område, eller at du ikke har mulighed eller lovhjemmel til det, men dette betyder ikke, at du ikke kan komme til at føle dig generet eller truet af uvedkommende færdsel. Hærværk, grafitti, henkastning af affald mv kan være et stort problem for offentlige såvel som private institutioner og husejere eller boligforeninger.

 

Hos dkkamera finder du et stort og meget varieret udvalg af overvågnings løsninger. Du finder såvel vægmonterede overvågningskameraer som fuld 360 graders lofthængte kameraer af den slags, man ofte ser i butikker, og ned til helt små plug and play kameraer til overvågning af stuen eller opgangen.

 

De overvågningskameraer, der er special designet til udendørs brug, er bygget til at modstå vejrlig, og er samtidig modstandsdygtige overfor slag, spark og andre forsøg på sabotage. Live optagelsen transmitteres direkte fra kameraet til en pc via WiFi og lagres på en hard disk. Dette betyder, at selv om kameraet bliver smadret eller stjålet, vil optagelserne ikke gå tabt, men være lige til at afspille.

 

Hos dkkamera.dk har du mulighed for at vælge lige præcis den pakke, der passer til dig, uanset hvor mange ller få kameraer, du skal bruge, og uanset om de skal bruges indendørs eller udendørs. Det har aldrig været nemmere at montere og tilslutte overvågningskameraer selv – du følger bare den grundige opsætningsvejledning, som fælger med i hver pakke. Fra du har bestilt og til varen leveres går ganske få dage, og du har naturligvis 14 dages fuld returret. Hos dkkamera.dk stiller vi gerne vor ekspertise til rådighed og hjælper og vejleder gerne omkring valg af det helt rigtige overvågningssystem.