Find dig ikke i hærværk mod din ejendom – brug trådløs overvågning fra dkkamera.dk

By | 22. januar 2017

Min mand samler på antikke veteranbiler, og har efterhånden en kæmpe vognpark. Bilerne er låst forsvarligt inde i et garageanlæg, som han har fået specialbygget til formålet, og det er så godt som indbrudssikret. Det ville være en sand katastrofe, om uvedkommende fik adgang til de fine og dyre biler – de færreste ville vide, hvordan sådan en antikvitet skal behandles, og hvis nogen skulle begå den store fejl at forsøge sig med at kortslutte én af bilerne, ville det have fatale følger for såvel gerningsmand som bil. Derfor er det af aller højeste vigtighed, at bilerne er i sikkerhed.

 

Desværre er det ikke sådan, at tyve og andre uvedkommende altid erkender, at bygningen er sikret mod indbrud. Gang på gang oplever vi, at de armerede vinduer er forsøgt knust, med alarm til følge og en reparation af vinduet som konsekvens. Det er virkelig irriterende at blive revet ud af sin trygge nattesøvn, fordi en eller anden klaphat endnu en gang har forsøgt at bryde ind til de kære biler. Ofte øver gerningsmændende i frustration over den mislykkede indsats også hærværk på bygningen i form af graffiti, som så skal vaskes af. Dumme og hensynsløse mennesker kommer vi nok ikke af med foreløbig, men vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at holde dem fra livet.

 

Således har vi senest investeret i trådløs overvågning fra dkkamera.dk – en investering, som har vist sig at være alle pengene værd! Videoovervågning i sig selv er meget praktisk – vi kan via det trådløse, IP baserede system lagre optagelserne på en server, som står trygt i vort hjem, og se optagelserne igennem når vi har tid. Indtil videre har der ikke været nogen problemer, og jeg tror, at det skyldes det synligt opsatte overvågningskamera – når hærværksmændene ser det, ved de også, at de bliver optaget, og opgiver deres forehavende.