Nem overvågning online

By | 16. november 2016

Ideen om at skulle bestille videoovervågning online, uden en fysisk ekspert til at guide dig kan virke skræmmende for mange. Og derudover kommer tanken om selv at skulle installere det hele, koble det på internettet, skrue kameraer op, og beslutte hvor de skal hænge. Det lyder som en alt for stor mundfuld, og mange har allerede skubbet tanken fra sig igen, nærmest før de har tænkt den. Derfor kan det lyde mærkeligt for mange at dkkamera.dk har specialiseret sig indenfor netop dette, men det er der en god grund til!

Installation af overvågningsudstyr i dag, er slet ikke så stor en mundfuld, som det var for bare nogle år tilbage. Det skyldes hovedsageligt at digitale IP kameraer er blevet meget prisvenlige, og de gør hele processen meget lettere. Men for at tage tyren ved hornene, så lad mig forklare dig hvorfor det slet ikke er så dum en ide at bestille sit overvågningsudstyr online.

Første trin er at udvælge dit udstyr, og her har dkkamera.dk været rigtig smarte! De har nemlig kreeret en række pakker sorteret efter antal af kameraer, og har stillet det op så det er let at finde rundt mellem de forskellige typer. Under beskrivelsen af hver pakke kan du så læse hvad den egner sig bedst til.

Næste skridt er installeringen, og lige denne del er meget lettere end de fleste kan forestille sig. Du kobler hvert enkelt digitale kamera op på nettet gennem et kabel, når forbindelsen er oprettet tager du ledningen ud, og nu er kameraet klar til at blive skruet op. Det lyder nemt ikke? De digitale kameraer er trådløse og derfor slipper du for et virvar af ledningen til og fra harddisken.

Lyder ovenstående som noget du kan finde ud af, så er det bare med at komme ind på www.dkkamera.dk og finde dit nye overvågningssystem.