Videoovervågning i god kvalitet

By | 10. november 2016

Hvis du har prøvet at komme hjem til et hus hvor der har være ubudne gæster på besøg, så ved du også at det er en meget grænseoverskridende følelse man får i kroppen. Hoveddøren er ikke låst når du tager i håndtaget, alle dine ting er rodet igennem og alt af værdi er væk. Forsikringen dækker for det meste, og det er også fint nok når vi snakket om fladskærms tv, anlæg, PlayStation osv. Men hvad med den bærbare computer, den er også væk, og var det ikke der alle feriebillederne fra de sidste par år lå? Og de smykker du havde arvet fra dine bedsteforældre? Nogle ting kan bare ikke erstattes med penge fordi de har personlig affektionsværdi, men det er tyveknægtene ligeglade med.

Men hvad kan man så gøre for at undgå at komme hjem til et hus hvor der har været indbrud? Tyvene er desværre tit et skridt foran, og de kender alle de gængse alarmsystemer. Men har du overvejet at få installeret overvågning derhjemme? Videoovervågning kan installeres både ude og inde, og udover den åbenlyse fordel at du kan fange tyvene på video virker videoovervågning også præventivt. Hvis du skulle sætte dig i tyvens sted ville du så ikke vælge et andet hus hvis du risikerede at blive fanget på video? Det tror jeg at de fleste ville, der er jo ingen grund til at gøre det sværere end det er.

Hvis det lyder fristende at få installeret videoovervågning derhjemme så synes jeg du skulle tage et kig på www.dkkamera.dk, de har et kæmpe udvalg af kvalitets overvågningsudstyr. De har gjort det så nemt for dig som muligt ved at lave pakker med videoovervågning der indeholder alt hvad du skal bruge for at få sat systemet op. Så det eneste du skal gøre er at overveje hvor mange kameraer du skal bruge og hvilke funktioner de skal have.