Videoovervågning skræmmer indbrudstyve væk

By | 19. december 2016

Bor du i et villa- eller parcelhuskvarter, hvor tyve nu og da huserer? Eller frygter du altid, at netop dit hus bliver offer for indbrudstyve i jule- eller sommerferien? Så vil vi virkelig anbefale dig at bruge videoovervågning. Det virker præventivt og har ofte større effekt end fx alarmer. Desuden er det let at installere og montere billige overvågningskameraer af høj kvalitet. Med hjælp fra DKKamera kan du nemt og billigt gøre dit hjem til et mere sikkert sted at være. 

Valg af overvågningskamera

Når du skal købe et overvågningskamera, bør du gøre dig en lang række overvejelser. Hvor mange har du brug? Skal det være inden- eller udendørskameraer? Analoge eller digitale? Med WI-FI eller kabel? Er det til brug i både dagslys og mørke? Skal det monteres på en væg eller i loftet? Der er mange muligheder. Vi anbefaler oftest digitalkameraer, dvs. IP-kameraer, fordi de har en høj oplysning og dermed giver bedre billeder. Typisk vil det også være en god idé at investere i flere kameraer og sætte dem, hvor potentielle indbrudstyve kan se dem. Sæt dem i en højde af ca. 2,5 m, så fanger kameraerne det vigtigste, og de kan ses. Hvis du vil være sikker på en god filmkvalitet aften og nat, er det bedst at vælge kameraer med mange infrarøde dioder. Vil du have nattesyn på 25 m, kan du vælge V1801W-kameraet, der har 36 dioder. Vil du have et nattesyn på op til 60 m, er V1807W en rigtig god løsning. Vær også opmærksom på, at du kan få hele pakkeløsninger, hvis du har behov for en del kameraer.

Køb

Vi vil opfordre dig til at kigge på de mange tilbud på vores hjemmeside. Vi har meget funktionelle IP-kameraer til konkurrencedygtige priser fra 495,- kr. til 2.695,- kr. samt større pakkeløsninger. Køb det rette overvågningskamera, og føl dig mere tryg.