Overvågning og alarm fra dkkamera.dk

By | 21. december 2016

Når man, som jeg, bor alene midt ude på landet, er man på mange måder privilegeret. Huspriserne er billige, og man får rigtig meget hus for pengene, man kan have dyr, og man har masser af privatliv, indendørs såvel som udendørs. Jeg elsker min store have, og at der er over en kilometer til nærmeste nabo – så kan jeg høre fuglene hele døgnet, og nætterne er stille og mørke. Kun en grusvej forbinder mig med alfarvej, og i dette tilfælde er alfarvej en temmelig tyndt trafikeret landevej. Jeg har ikke langt til skoven, og er omgivet af grønne enge, hvor den eneste støj, der høres, er ungtyrene, der brøler til hinanden. En drøm for enhver stilheds-afficionado!

 

Der er dog også ulemper forbundet ved det stille liv i ophøjet ensomhed. Er bilen i stykker, er der virkelig langt at cykle, og offentlig transport er der ikke noget af. Ryger strømmen i en snestorm, er man dybt afhængig af at have samlet brænde nok. Og så er der risikoen for, at nogen bryder ind på eens område – og man er prisgivet, hvis ikke man har et fornuftigt overvågnings- eller alarm-system, som kan advare én i tide!

 

Derfor har jeg investeret i overvågning fra dkkamera.dk. Hos dkkamera.dk er de specialister i overvågning – kameraer, både indendørs og udendørs, og forskellige typer alarmer. I kombination med en god indbrudsalarm giver videoovervågning mig tryghed for, at jeg kan nå at slå alarm og bringe mig i sikkerhed, skulle jeg få ubudne gæster. Denne tryghed er meget værd, og jeg kan varmt anbefale dkkamera.dk, som leverer høj kvalitet til få penge indenfor få hverdage. Udstyret er nemt at sætte op, og det kræver ikke en professorgrad at installere det. Jeg har overvågning på alléen, der fører op til min hoveddør, vinduerne, der vender ud mod baghaven, og bryggersdøren, efter rådgivning fra specialisterne hos dkkamera.dk.