Beskyt dine værdier mod tyve med overvågningskamera fra dkkamera.dk

By | 20. januar 2017

Jeg har altid været konkurrence menneske, og efter at jeg blev tvunget til at trække mig tilbage fra den professionelle sportsverden på grund af en omfattende rygskade efter et grimt styrt, har jeg ledt efter andre måder at deltage i konkurrencer på. Jeg har derfor slået mig på avl og dyrkning af roser, som jeg så medbringer på udstillinger, hvor jeg efterhånden har vundet mange priser for de smukke planter. Jeg har sat mig ind i alle finesser omkring avl, podning, forfinelse og raffinement, og dyrker min rosenhave med samme entusiasme som jeg før dyrkede min elskede sport. Og så er det knap så hårdt for fysikken.

For at forhindre tyve i at bryde ind i min have eller mit drivhus og stjæle mine værdifulde planter og frø, og derved ødelægge mit avlsprogram, har jeg armeret hele området – indkørsel, yder-arealer, indgangspartier og porte – med videoovervågning. Der sidder simpelt hen et overvågningskamera over hver dør, port eller låge, og ikke så meget som én kvadratmeter er uden for overvågningens radius. Jeg har bestilt alt mit overvågningsudstyr på nettet – hos kvalitets forhandlere af overvågning, som for eksempel dkkamera.dk, findes der pakker med alle typer kameraer. Og det var hos dkkamera.dk, at jeg fandt lige præcis den type overvågningskamera, jeg havde brug for.

Et udendørs overvågningskamera fra dkkamera.dk er meget robust, og modstandsdygtigt over for de fleste danske vejrlig – regn, slud, frost, og blæsevejr. Kameraet er nemt at montere, og den medfølgende software installeres som en leg. De overvågningskameraer, jeg har købt, har samtidig infrarødt lys, så jeg også kan være sikker på, at eventuelle indbrudstyve kan ses på optagelserne om natten.

Når jeg køber overvågningssystemer fra dkkamera.dk, er jeg sikker på en god og tryg handel. Priserne hos dkkamera.dk er så lave, at jeg ikke behøver bekymre mig om at skulle spare på udstyret – og man får virkelig meget overvågningskamera for pengene!