Tryghed til hjem og erhverv med videoovervågning fra dkkamera.dk

By | 17. januar 2017

Når jeg skal rådgive om sikkerhed og tryghed i hjemmet, er det ofte ikke til at komme uden om en form for overvågning. En god alarm kan gøre underværker, men der er intet, der slår et prima overvågningskamera med skarphed og definition, hvis man ønsker at dokumentere et indbrud og hjælpe politiet med opklaringsarbejdet. Derudover kan et synligt overvågningskamera virke afskrækkende på indbrudstyvene, idet en overvågningsvideo vil sandsynliggøre, at de bliver genkendt og fanget af politiet.

Jeg anbefaler især videoovervågning til mennesker, der bor i belastede kvarterer, eller langt ude på landet – af den simple grund, at alarmselskabet ofte ikke vil kunne nå frem i tide til at standse indbrudstyvene eller forhindre, at de slipper væk med tyvekoster. Derfor er en alarm sjældent tilstrækkelig beskyttelse.

Samtidig vil et overvågningskamera kunne hjælpe med at fange hærværksmænd og vandaler, som maler graffiti eller ødelægger folks ejendom. Selv nabo disputser kan dokumenteres med et overvågningskamera.

Jeg anbefaler gerne dkkamera.dk til alle, uanset deres behov. Herinde findes nemlig et stort udvalg af overvågningskameraer af forskellige typer – bullet kameraer, dome kameraer, fuld HD WiFi/IP kameraer og analoge kameraer. Med trådløs overvågning har du den kæmpe fordel, at optagelserne lagres på en hard disk i stedet for i selve kameraet – hvis tyve eller hærværksmænd ødelægger dit kamera, vil du således stadig have optagelserne som dokumentation. Hvis du ønsker knivskarp kvalitet, kan du vælge et fuld HD bullet kamera, som fortrinsvis anvendes af virksomheder. Du kan også vælge at overvåge dine udendørs arealer (have, indkørsel, carport mv.) med et solidt udendørskamera, som er modstandsdygtigt over for fugt, blæst, hagl og andre danske vejrlig. Hvis du ønsker at overvåge et uoplyst område – for eksempel en længere indkørsel uden belysning – kan du vælge et overvågningskamera med infrarødt lys.

Når du køber overvågningsudstyr hos dkkamera.dk, kan du være sikker på at få et produkt af høj kvalitet, samtidig med at du ikke slår bunden ud af dit budget.