Du kan sikre din bolig med videoovervågning fra dkkamera.dk

By | 13. januar 2017

Det er dejligt at bo i storbyen. Man har alting lige ved hånden – indkøbsmuligheder, cafeer, restauranter, cykelsmede, frisører, you name it – og skal ikke bruge tid på at rejse langt for at få del i alt det, storbyen har at tilbyde af oplevelser. Det er selvfølgelig forbundet med omkostninger at bo så centralt, som min hustru og jeg foretrækker. Lejlighederne er ikke helt billige, og hvis man skal have én i en bare nogenlunde ordentlig størrelse, kunne man sikkert have fået en herregård på Sydsjælland smidt i nakken for de samme penge. Derfor har vi valgt at spare bilen væk, og i stedet satse på at cykle og anvende offentlig transport.

Derfor ærgrer det os, at vi ikke kan få lov at have vores cykler i fred. Selvom vores gård er lukket, er der af og til uheldige elementer, som får tiltvunget sig adgang – og så har vi balladen! Ud over grafitti og tags på alle lodrette overflader, såvel husmure som køkkendøre, containerskure og cykelparkering, ser vi også med jævne mellemrum groft hærværk begået mod folks ejendom, og lige så ofte decideret tyveri af cykler. På ti år har jeg mistet tre cykler, og fået dækkene skåret op, forhjulet buklet eller sadlen stjålet flere gange end jeg lige kan huske. Det er lige før, jeg kunne have købt en lille bil for de penge, det har kostet mig at anskaffe nye cykler eller få repareret de, der er blevet ødelagt.

Dette er naturligvis langt fra optimalt, så ved forrige generalforsamling blev vi enige om at sætte videoovervågning op ved porten og i selve gården. Vi fandt et godt og sikkert overvågningssystem hos http://dkkamera.dk/ – og det var oven i købet billigt! De solide kameraer egner sig perfekt til udendørs montering, og indtil videre har det fungeret efter hensigten: Vi har ikke haft eet eneste tilfælde af ulovlig indtrængen siden vi satte videoovervågning samt afmærkning op, så vi går ud fra, at kameraerne i sig selv har en afskrækkende effekt på tyveknægte og vandaler!