Tryghed i hverdagen med trådløs overvågning

By | 11. januar 2017

Når man har brugt en masse tid og kræfter på at bygge noget op på frivillig basis, kommer det til at fylde meget i éns liv. Det er jo ikke for pengenes skyld, man gør det, men fordi man som ildsjæl godt kan lide at bidrage til fællesskabet uden at det behøver at være forbundet med indtjening eller profit for nogen. Og er man flere, der deler samme målsætning, opstår der naturligt et fællesskab, som det er vanskeligt at finde magen til i andre sammenhænge, det være sig arbejdsmæssige eller hobbybetonede.

Derfor gør det også særlig ondt på en helt bestemt måde, når det, man har udgydt sit hjerteblod for at bygge op, bliver ødelagt. Og det sker jo desværre ofte, at folk, der ikke har hjertet helt på rette sted, tramper hen over andres arbejde uden hensyn til de følelser, det kan vække hos såvel de frivillige som modtagerne. Og jeg bliver personligt meget berørt og ked af det, når jeg ser den legeplads, jeg og andre forældre har slidt og slæbt for at bygge op over de seneste måneder, blive vandaliseret og hærget af uheldige elementer fra området. Børnene bliver utrygge og vil ikke bruge legepladsen, og vi andre bliver ærgerlige over konstant at skulle reparere gyngerne, rense tags og graffiti af legehusene, og fjerne cigaretskodder, kondomer og af og til også kanyler fra sandkasserne og borde-bænke-området.

Derfor investerede vi i trådløs overvågning fra dkkamera.dk. Med de super skarpe og følsomme kameraer kan vi se, hvem hærværksmændene er, og konstatere, om de foretager sig andre ulovligheder – for eksempel salg af stoffer – på vores område. Overvågningskameraerne er nemme at sætte op i en god højde, hvor de er uden for rækkevidde, men samtidig synlige, så de forhåbentlig kan virke afskrækkende. Hos dkkamera.dk finder du solide overvågningskameraer i alle størrelser og til såvel indendørs som udendørs montering – udvalget er stort, og priserne lave!