Sikring og dokumentation med overvågningskamera fra dkkamera.dk

By | 16. januar 2017

For efterhånden ti år siden sagde min mand og jeg vore respektive jobs op og ”stod af ræset”, som det hed, dengang jeg var lille og det fortrinsvis var noget, hippier gjorde. Nu var vi nået til et punkt, hvor penge og prestige ikke betød så meget, og vi var nysgerrige på at udforske nogle andre aspekter ved livet.

Derfor købte vi et nedlagt landbrug, og indrettede det til opstaldningsfaciliteter for rideheste, da vi begge er glade for dyr og sætter pris på at være omgivet af dem. Desværre var der ikke tilstrækkeligt mange hesteejere med opstaldningsbehov i nærheden, så vi indrettede i stedet en fløj til hunde- og katte-pension.

Selvom vi tilbyder luksuriøse forhold, sker det jo desværre af og til, at et dyr får revet sig eller udvikler en sygdom, mens det er i pension. Dette kan skyldes, at ejerne ikke har sørget for at give dyret loppekur og vaccination, førend de sætter det i pension, selvom vore regler påbyder det. Men det kan også skyldes, at eet af de andre dyr har revet det eller på anden måde påført det skade – det hænder jo desværre, at dyrene kan nå hinanden gennem trådhegnet, som adskiller dem. Og så har vi balladen med ejere, der ønsker et ansvar placeret.

Derfor har vi investeret i videoovervågning fra dkkamera.dk. Med et 360 grader overvågningskamera kan vi nemt overvåge hele løbegårdsarealet, og derudover har vi opsat kameraer i gangene med kig ind i de enkelte stalde. På den måde kan vi også dokumentere over for ejerne, hvis deres dyr har ødelagt noget af vort inventar, så forsikringen kan rejse de relevante krav.

Overvågning fra dkkamera.dk er let at montere, og det var heller intet problem at installere den software, der fulgte med. Og så var kameraerne så billige, at vi havde råd til at købe ekstra ind, så vil nu kan overvåge hestestalden også!xa