Få vejledning til et mere sikkert hjem

By | 14. marts 2017

For et stykke tid siden fandt jeg ud af, hvor plaget Danmark er af indbrud. Aldrig før har jeg vidst, at Danmark er i Europas top tre over lande med flest indbrud, når man måler efter indbyggertal. Som mange andre danskere anså jeg Danmark som et fredeligt og sikkert land, hvor den slags kun sker for en uheldig nabo. Men det viser sig, at professionelle og organiserede indbrudstyve systematisk går gennem byer og gentagne gange ’hærger’ hele nabolag. I princippet er både private og virksomheder i farezonen, men efter at have kontaktet mit forsikringsselskab erfarede jeg, at især private hjem uden nogen form for sikkerhed, ud over en lås på døren, er udsatte. De anbefalede mig, at jeg anskaffede et overvågningssystem, da det er bevist, at det har den bedste præventive effekt. Jeg syntes, det lød overskueligt, og jeg ville gerne være på forkant med den trussel, så derfor gik jeg i gang med at søge på nettet.

 

Hurtigt og nemt

Det tog ikke lang tid at finde frem til dkkamera.dk, som virkelig havde nogle gode anmeldelser på Trustpilot, og de virkede samtidig til at have et godt udvalg. Jeg kontaktede dem for at høre, om de også tilbød vejledning i, hvilket system der passede til netop mit hjem. Det gjorde de, og de var desuden meget professionelle. De anbefalede udendørs kameraer, som kunne overvåge hoveddør og havedør, samt nogle klistermærker i forskellige vinduer og på postkassen. Dkkamera nævnte også muligheden for indendørs overvågning, men jeg valgte at gå med den udendørs, hvilket de også mente var nok. Jeg bestilte det og var positivt overrasket over prisen og endnu mere over, hvor kort leveringstiden var. Med hensyn til den slags vil man jo gerne bare have sat det op med det samme. Kameraerne var hurtige at sætte op, og på under en uge havde jeg bestilt og sat overvågning op uden at gå på kompromis med pris eller kvalitet. Det kan klart anbefales, da det har bidraget til en bedre søvn om natten herhjemme.